Waarom Arjan Vreman:

Hoveniersbedrijf Arjan Vreman is een éénmanszaak dat zich onderscheid door vakmanschap en betrokken, persoonlijk contact. Groen is zijn passie, het onderhouden en renoveren van tuinen zijn hiervan het logische gevolg. Zoekt u naar een betrokken, ervaren en gepassioneerde hovenier? Dan bent u bij Arjan Vreman aan het juiste adres.

‘Elke dag bezig zijn met groen, is als een droom die uitkomt’

‘Experimenteren met groentetuinen, met planten, bomen of bloemen doe ik al zolang ik het mij herinner. Van kleins af aan. Het volgen én afronden van verschillende groene opleidingen en stages was dan ook een logische stap in mijn carrière. Na veel werkervaring opgedaan te hebben bij verschillende hoveniersbedrijven, besloot ik in februari 2006 om het heft in eigen handen te nemen. Mijn eigen hoveniersbedrijf ‘Arjan Vreman’ was geboren. Vanaf deze tijd ging het snel: met als resultaat een grote, vertrouwde en tevreden klantenkring van zowel particulieren als bedrijven, die vakmanschap en persoonlijk contact hoog in het vaandel hebben. Elke dag bezig zijn met mijn grote, groene passie voor tuinen is als een droom die uitkomt.’

Bekijk ook:

Vraag stellen

Wist u dat iedere tuin na zo’n 10 jaar weer hard toe is aan een opknapbeurt? Dit kan natuurlijk komen door verschillende oorzaken. Uw tuin weer helemaal spik en span?

Diensten

Arjan Vreman Hoveniers is gespecialiseerd in tuinonderhoud en tuinrenovatie.

Advies

Heeft u vragen? Of heeft u onze hulp nodig? Dan kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen.