Tuin onderhoud en renovatie

Arjan Vreman Hoveniers is gespecialiseerd in tuinonderhoud en tuinrenovatie.

Met het toepassen van de juiste snoeitechnieken, het gebruiken van geschikte beplanting, de mooiste bloemen of het aanleggen van groentetuinen, haalt u letterlijk de natuur in uw tuin. Of u nu zoekt naar iemand die uw tuin onderhoud terwijl uw op vakantie bent, uw gazon maait of kiest voor een geheel nieuwe invulling aan uw tuin. Arjan helpt u graag verder!

Ik help u graag met:

Snoeien
Bemesting
Onkruidbestrijding
Voorjaarsbeurt
Najaarsbeurt
Zomersnoei
Hagen knippen

Tuinonderhoud.

Een tuin onderhouden. Dat is toch zo gedaan? Tot u eraan begint en erachter komt dat er veel meer bij komt kijken dan u dacht. Geen groene vingers? Geen probleem! Arjan neemt het graag van u over.

Er is een veel wat moet gebeuren bij het onderhouden van uw tuin. Wat dacht u bijvoorbeeld van bemesting, onkruidbeheersing of het snoeien van de heg? Bovendien vraagt een voorjaarsbeurt een compleet andere aanpak dan een najaarsbeurt of regulier tuinonderhoud. Moet nodig de bestrating worden hersteld of het gazon worden gemaaid? Breekt de lente aan en schieten de voorjaarsbollen uit de grond? Hebben uw heesters of bomen last van bloeden en weet u niet hoe u dit aan moet pakken?

Tuinrenovatie.

Uw bestaande tuin terugbrengen in een compleet nieuwe staat! Bij tuinrenovatie blijft de basis van de tuin bewaard. Planten worden vervangen of verplaatst en er wordt duidelijk gekeken naar waar er gesnoeid dient te worden. Een grondige opknapbeurt dus. En nog een voordeel: alles is gelijk groen. Oude planten, struiken of bomen worden hergebruikt, waardoor u niet hoeft te wachten tot ze gaan bloeien. Tuinrenovatie is uw tuin op haar allermooist zonder de hoge kosten voor het aanleggen van een compleet nieuwe tuin!

Arjan Vreman komt bij u langs om vast te stellen welke onderdelen u van uw tuin wilt behouden of hergebruiken. Samen zoeken we een nieuwe bestemming in uw tuin voor de onderdelen die we gaan hergebruiken. Ben u helemaal tevreden? Dan kunnen we aan de slag met het renoveren van uw tuin.

Wat wordt er verstaan onder tuinrenovatie?

Onkruid verwijderen
Bomen en struiken snoeien
Planten / bomen verwijderen of verplaatsen
Grond af -en aanvoeren
Straatwerk en schuttingen herstellen

Bekijk ook

Vraag stellen

Wist u dat iedere tuin na zo’n 10 jaar weer hard toe is aan een opknapbeurt? Dit kan natuurlijk komen door verschillende oorzaken. Uw tuin weer helemaal spik en span?

Over mij

‘Experimenteren met groentetuinen, met planten, bomen of bloemen doe ik al zolang ik het mij herinner.’

Advies

Heeft u vragen? Of heeft u onze hulp nodig? Dan kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen.